tiistai 30. kesäkuuta 2015

NORJA 2


10 kommenttia:

 1. tosi hienoja kuvia ja varsinki toi toka on tosi mielenkiintonen ! :o

  http://mirellavalokuvaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Täytyy kyllä nostaa nyt hattua (jos sellanen päässä olis), sillä nää kuvat on kertakaikkisen upeita. Tottakai Norja on varmasti helppo maisemakuvauskohde, kun maisemat ovat kerrassaan upeita ja mahtipontisia verrattuna Suomeen. Olet kuitenkin onnistunut ikuistamaan mielenkiintoisia, mutta sinällään niin yksinkertaisia asioita kuviin, joita jaksaa katsella.

  (Ps. Vanhemmissa postauksissa kuvat menee ulkoasun yli, ja osassa teksti on valkoisella taustalla maalattua eli kannattaa fiksata ne kuntoon niin et niiden takia menetä lukijoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kommentti, kiitos paljon! Norja on tosiaan kuvankaunis paikka, ihan hyvin voisi tehdä postauksen pelkästään jo käsittelemättömistäkin kuvista. Just sen takia pyrinkin kuvaamaan vähän erilaisia kohteita ja yksityiskohtia, mitä yleensä matkapostauksissa näkee. Hienoa jos on suhun iskenyt!
   Huomasin itsekkin saman jutun, pitää ajan kanssa muokata kuvat edellisiin postauksiin sopivan kokoisiksi et ei oo kovin inhottavan näkönen. Kiitos vinkistä :-)

   Poista
 3. Aivan upeita kuvia. Itse tykkään eniten ekasta ja tokasta kuvasta. Vitos kuva olis myös todella kiva, jos vaikka koko tunneli ois melko pimee ja vain noi lamput ja tunnelin toinen pää olisivat vain näössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Aurora! kiva jos löytyi suosikkeja. Ja joo, se vois olla kans makeen näkönen!

   Poista
 4. Mikä tuo juttu on tuossa neljännessä kuvassa ylhäältä alas katsoen. Äkkiä vilkaistuna näyttäisi, että kuvassa on kivi jolla on norjalaisvillapaita päällä ja sulka päässä? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh. Siinä on mun lapanen ja mulla on sulka kädessä!

   Poista
  2. Hyvä, että tuokin selvisi. Asiaa miettiessäni homma meinasikin aivan lähteä lapasesta… ;-)

   Poista
 5. Nää on kyllä ihan tosi awsöm! tykkään !

  VastaaPoista