keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

YHTEISHAKU TULOKSET

Moi! Voisin tähän postaukseen kirjotella vähän tulevaisuuden suunnitelmia koulun suhteen. Hain tosiaan yhteishaussa ainoastaan Tornion Lappialle kuvallisen ilmaisun linjalle. Viikko sitten tuli yhteishaun tulokset, ja mut oli valittu opiskelijaksi! Pääsykokeet meni omasta mielestä ihan hyvin,  pisteiksi olin saanut 6,8 ja alin hyväksytty pistemäärä oli 2,42. Koulutus on kolme vuotta pitkä, mutta hyväksilukujen kanssa saan kuulemma suoritettua linjan ahkerana vuodessa. Mitä tulee suunnitelmiin tuon vuoden jälkeen, ajattelin käydä samassa koulussa valokuvaajan VAT -koulutuksen. Koulutus oli muistaakseni vuoden mittainen ja tapahtuu iltaopiskeluna. Jännä nähdä, kerkeänkö omistaa kolmet paperit ennen 20v:tä! haha. Mites mun lukijoilla on mennyt yhteishaku? Löytyykö media- tai valokuvaus-alan opiskelijoita?! :) 

17 kommenttia:

 1. Oi! Onnea paljon pääsystä tuonne kouluun! ♥ Mutkin hyväksyttiin opiskelemaan, sitä mitä sä opiskelit ainakin jossain vaiheessa, audiovisuaalista siis :D Ja media-assistentiksi valmistun sitten 3 vuoden päästä.

  Ja upeita kuvia sulla, niinkuin aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! ♥ voi vitsi, onnea sullekkin! Audiovisuaalisen viestinnän linja on ihan huippu.

   Poista
 2. Upeita kuvia jälleen! Ja onnea opiskelupaikasta! :)
  Itse olen menossa lukion viestintälinjalle, eli hieman valokuvausta ja muita mediajuttuja on mullakin luvassa :)

  VastaaPoista
 3. Onnea opiskelupaikasta! :--) Upeita kuvia on kyllä jälleen, voisin vaan jäädä ihailemaan näitä sun blogin kuvia pitkäksikin aikaa 8)
  Ite alotan syksyllä tokan vuoden audiovisuaalisessa perustutkinnossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) haha, ihana kuulla! okei, moni mun lukijoista vaikuttaa opiskelevan just audiovisuaalista viestintää! hieno juttu!

   Poista
  2. Niinpä ja kuinkahan moni niistä audiovisuaalisen viestinnän opiskelijoista koskaan pääsee koulutustaan vastaaviin töihin? – jää nähtäväksi…

   Poista
  3. Ihan totta, nykyään media-alalla on tosi tiukassa työpaikat. Siksi onki hyvä opiskella pohjakoulutuksen lisäksi myös muita alan kouluja ja tehdä mahdollisimman paljo sen mahdollisen työpaikan eteen.

   Poista
  4. Menkääpä siis kaikki valokuvauksesta itsellenne ammattia toivovat vaikkapa Aalto-yliopiston valokuvataiteen koulutukseen maisterin tutkintoa suorittamaan, niin on sitten mukavampi hakea alan töitä kuin media-apulaisen papereilla… ;-)

   Vaikka onhan monet maailman huippuvalokuvaajista vailla muodollista alan koulutusta, joten omasta itsestäänhän tuo menestyminen alalla viime kädessä on kiinni.

   Poista
 4. Upeita ja ihanan sävyisiä kuvia! Teksti on mielestäni hiukan epäselvää sen värin ja valkoisen taustan takia, mutta kirjoitat mielenkiintosesti ja hyvin. Onnea opiskelupaikasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos veera! Joo, oon pistänyt merkille saman ja parhaillaan teen muutoksia tuleviin postauksiin sen kohdalla. Kiitos kritiikistä!

   Poista
 5. Wau mitä kuvia ja ihan supersöpöjä etanoita ;__; Paljon onnea opiskelupaikasta! Oispa täälläkin jotain valokuvaukseen tai mediajuttuihin liittyviä opiskelupaikkoja, itse hain vain normaaliin lukioon ja sinne pääsinkin. Sait just uuden lukijan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo ne on kyllä tosi sulosia. Harmi ettei siellä päin ole mitään valokuvaukseen tai mediaan liittyvää. Oulussakaan ei koulutuksen suhteen ollut todellakaan paljoa valinnanvaraa, siksi itsekkin aikoinaan lähdin vuodeksi opiskelemaan audiovisuaalista viestintää kun muita vaihtoehtoja ei siitä luokasta ollut. Kiitos! ♥

   Poista
 6. Aivan mahtavia kuvia..jälleen ♥
  Paljon onnitteluja opiskelupaikasta, tulet sopimaan sinne kuin nenä päähän :)

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
 7. Onnee ihan kauheesti! :3 Itsekin meinasin lukion jälkeen hakea media-alalle, sillä haluisin olla graafinen suunnittelija/valokuvaaja tai mitä vaan melkeen. :D Sulla on niin ihania ja taiteellisia kuvia, että mun oli ihan pakko liittyy lukijaks. Oon täällä käyny pari kertaa ennenkin ihastelemassa näitä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ♥ oi, mahtavaa et mun lukijoista löytyy niin paljon samantyylisiä henkilöitä! Kiva että tykkäät, tervetuloa tiimiin! :)

   Poista