tiistai 29. joulukuuta 2015

UUSI RUNKO

Heippa! Pitkän hiljaiselon jälkeen tein tänne blogin puolelle taas postausta. Vähän ennen joulua vaihdoin edellisen runkoni (D5100) vähän uudempaan, ja kävin hakemassa itselleni Nikon D7200 -mallin. Alla olevat kuvat on otettu kyseisellä rungolla sekä 16-85mm optiikalla. Olisitteko kiinnostuneita jonkunlaisesta postauksesta koskien uutta runkoa, tai vaikkapa jotain ohje-/vinkkipostauksia? Ideoita saa heittää sekä postauksien että yläpalkissa olevan Lukijoiden toiveet -palkin kommenttikenttään!
Mitäs tykkäätte kuvista?

Ps.. edellinen runkoni on myynnissä täällä!10 kommenttia:

 1. Oo, nyt sulla onkin ihan oikea kamera käytössä ;D (T. itsekkin omistan D7200:n) :3

  Ooo, aivan mahtavia kuvia! Vau, näistä on vaikea valita suosikkia, kaikki ovat niin upeita ;__;

  Ja joo, kerro vaan postauksen muodossa tosta sun uudesta rungosta, itsekkin olen kiinnostunut mitä mieltä siitä itse olet. Mä olen ollut vallan tyytyväinen. :P Ja ohje- ja vinkkipostauksistakin olisin itse kiinnostunut :3 Vaikka opinkin koko ajan näitä juttuja koulussa, olisi kiva kuulla jo valmistuneen mielipiteitä ja yksilövinkkejä asioihin - itse löydän melkein aina jotain uutta ja kokeilemisen arvoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah, juu kyllähän tästä tehoja löytyy kieltämättä aika paljon enemmän kuin edellisestä Nikonista. Edellisessä koulussa kerkesin tottua ammattitason kameraan, joten nyt on mukava kun voi ikiomalla ammattitason rungolla kuvailla. Voisin suunnitella jotain vinkkipostausta tms blogin puolelle, katsotaas mitä keksin! :)

   Poista
 2. Vautsi mitä kuvia! Ihan sairaan upeita :o

  VastaaPoista
 3. vaikka runko vaihtuu, kuvat ei parane.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annat sellaisen kuvan, että olisit jo pidempäänkin seurannut blogiani. :D kukaan ei pakota jatkamaan, jos sinua ei miellytä mun kuvat niin toivottavasti löydät sellaisia jostain muualta.

   Poista