maanantai 31. heinäkuuta 2017

MÖKKEILEMÄSSÄ KESKI-SUOMESSA

Moikka! 

Vietettiin perheen kesken viime viikko perinteisesti vuokratulla kesämökillä. Tällä kertaa otettiin suunnaksi Keski-Suomi ja Viitasaari. Kelit sattuivat melko hyvin kohdalleen, ja kalalla tuli vietettyä paljon aikaa. Kävimme katselemassa maisemia Savivuoren Näkötornilla, joka on merenpinnasta noin 70 metriä korkea torni. Tuli kuvattua myös videota esimerkiksi ruoanlaitto-hommista, joten siiäsaattaa tulla linkkiä tännekin kunhan saadaan video koottua. Tämän postauksen loppuun kokosin muutamia kuvia myös puhelimestani.

Näistä kuvista osa on julkaistu myös Instagramissa. Minut löytää sieltä nickillä @tiiajuutinen.Löytyykö täältä muita innokkaita kesämökkeilijöitä? Onko teillä jotain mökkiperinteitä, millaisia? 


4 kommenttia:

 1. Huikee tuo sudenkorentokuva, pojot siitä! Mökkiä ei oo mutta talo mettänkeskellä on kesäsin kyllä ku mökki ja puuhaa riittää. Isoin juttu kesässä on kerätä kaikki pihasta ja metsästä talteen talven varalle (marjat, sienet, kasvit ym.) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny! Sudenkorentoja lenteli melko paljon tuolla alueella, mutta oli melko säikkyjä. Sattui sitten yksi isompi yksilö joka tuli kädelle saakka kun vähän houkutteli. Oi että, tuo kuulostaa ihanalta mun korvaan! :)

   Poista
 2. Ihanua kuvia ja aitoo mökkifiilistä! Toi sudenkorennon kuva on awesome ja niin myös tuo ihana sammakko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mökkifiilis on kyllä sellainen, että sitä jää aina kesän jälkeen kaipaamaan.

   Poista