maanantai 25. syyskuuta 2017

VALOKUVAAN YHTEISTYÖNÄ KORUJA


Heippa!

Minulla on ollut jo jonkin aikaa yhteistyö Hopea-Puro nimisen korujen jälleenmyyjän kanssa. Yhteistyö alkoi omasta aloitteestani, kun otin Facebookin kautta yhteyttä ja ehdotin kuvauspalveluitani. Olen kuvannut tähän mennessä jo kymmeniä koruja, ja päässyt tekemään tämän yhteistyön kautta myös grafiikoita, Hopea-Puron lisäksi myös eräälle toisellekin yritykselle. 

Tässä 10 kpl tuoreimpia tänä syksynä kuvattuja kuviani. :-)
Jos haluat nähdä ennen syksyä kuvattuja kuvia, niitä voi käydä katsomassa Hopea-Puron verkkokaupassa www.hopea-puro.comMitä ajatuksia nämä kuvat herättivät? :-)

22 kommenttia:

 1. Ihan sika kauniit kuvat! Ja sopii hyvin syksyn sävyihin nämä, koruista on onneksi helppoa saada kuvia kun seisovat niin paikallaan. Ehkä käyttäisin vielä joissain pienempää aukkoa jotta koko korut olisi terävät. 5. kuva ylhäältä alaspäin on niin että toinen terävä ja toinen sumea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo, mullakin pisti koneella katsoessa vähän silmään tuo toisen korvakorun puolikas epätarkkuus. Katsoin kuitenkin sopivaksi käyttää, kun toinen koru näkyy tarkasti ja ulkomuoto tulee esille! :)

   Poista
  2. Joo eikä jokaisessa kuvassa voi aina onnistua tarkennuspisteessäkään ja toinen on todella hyvän näköinen! Mun mielestä nää on todella hyvin onnistunut ja nimenomaan korukuvat omasta mielestäni tulevat nyt tässä taustassa paljon paremman näköisiksi kuin perinteisissä studio-tuotekuvissa, jossa valkoinen tausta ei anna korulle mitään lisää.

   Poista
  3. Kiitos, olen kyllä samaa mieltä. Silmääkin miellyttää enemmän värikäs kuin musta/valkoinen tausta. :-)

   Poista
  4. Totta, mustavalkoisessa kuvassa korut voisivat helposti jäädä näkymättömiksi!

   Poista
 2. Tosi nättejä kuvia! Mun suosikki on toi kuva, jossa korvakorut ovat "vesipisaroina" lehden päällä! :-)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä noi korut ei oikeen oo edukseen tollasessa taustassa ja tollasissa kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiat jakaa mielipiteitä, ja varmastikkaan kaikkia ei miellytä tämän tyyliset tuotekuvat. Tärkeintä kuitenkin silloinkin on, että mahdollinen asiakas näkee, millainen tuote on kyseessä. :)

   Poista
 4. Osa kuvista voisi olla hieman valoisampia ja korut paremmin esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaa tyyliäni edustaa enemmän tummansävyiset kuvat, sillä näistäkin tarkoituksella vähennetty valoa. Kiitos palautteesta. :)

   Poista
 5. Itseäni mielyttää korujen ja luonnon yhdistäminen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! On kyllä kivaa vaihtelua tavallisiin mustalla ja valkoisella taustalla kuvattuihin studiokuviin. :)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Parannettavaa olisi. Mä en välttämättä ostaisi koruja, joiden tuotekuvat olisi tuollaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! Olisi kuitenkin kiva kuulla myös se, että millä tavalla parannettavaa? Siihen voisi mahdollisesti kiinnittää huomiota sitten jatkossa. :)

   Poista
 8. Upeita kuvia! Etenkin noi kannon(?) päällä olevat on makeita. Kivoja noi korutkin, ja sun kuvat todellakin tekee niille oikeutta :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 9. Todella hienoja kuvia, väreiltään ja sommittelultaan. Korut erottuvat hyvin taustastaan, ja kuvat ovat persoonallisia! Itse teen koruja ja kuvaan niitä korublogiini, mun kuvat on vaan vielä aika kaukana näistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kävin katsomassa, ja hyvältä näyttää sinunkin kuvat! <3

   Poista