lauantai 21. lokakuuta 2017

KUURAKELIT

Heippa!

Syksy alkaa olla jälleen ohitse, niin vasta kuin se alkoikin. Valokuvattua on tullut kyllä todella paljon, ja yhteistyökuvio e-ville.comin kanssa on tuonut myös videokuvaamista päiviin. Eilen näin ensimmäistä kertaa tälle syksyä kuuraisen maan, ja pitihän se lähteä kameran kanssa makroilemaan tuonne ruohonjuuritasolle! Tässä julkaisussa muutamia otoksia tuolta hetken kestäneeltä aamukuuralta ja yksi kuva myös loppupäivältä.


Viime talvi oli oikeastaan ensimmäinen laatuaan, josta osasin nauttia koko sen keston ajan. Uskon sen johtuneen siitä, että ensimmäistä kertaa olin oikeasti panostanut pukeutumiseen ja siitä syystä viihdyin ulkona aiempaa enemmän. Tästä syystä osaankin jo odotella talven tuloa, varsinkin kun tänään satoi ensilumi maahan!

Löytyykö täältä muita talven odottelijoita?
14 kommenttia:

 1. Odotan kyllä, Pohjosiin jo tulikin lunta, onneksi täällä etelässäkin on jo pakkasöitä :) talvi on heti syksyn jälkeen mun lemppari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Saapa nähdä että onko talvi pian munkin toinen lemppari-vuodenaika! :D

   Poista
 2. Vau! Todella upeita kuvia kertakaikkiaan! :o

  VastaaPoista
 3. Herraje, mikä blogihelmi osuikaan kohdalle!! <3 Siis aivan tajuttoman upeita kuvia, ja mielenkiintoista sisältöä! :) Tykkään ihan hurjan paljon! Ei epäilystäkään siitä, jäänkö lukijaksi, vai en!! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos paljon Henna! <3 Tervetuloa mukaan seurailemaan mun juttuja. :)

   Poista
 4. Taas todella kauniita kuvia sulta ! :) Täälä odotetaan talvea, vain jos tulee lunta. Loskaa ja räntää en odottele muuten yhtään :D Vaan sitä yli -5 kipakkaa pakkasta kun on kirkkaat kelit ja kaunis auringonpaiste!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, ne aurinkoiset päivät on talvella kyllä parhaita.

   Poista
 5. Upeat kuvat! Osaisinpa itsekin ottaa tollasia taideteoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos Saana! Harjoittelemalla tähänkin on tultu. :)

   Poista
 6. Nyt on jäätävä lukijaksi, kun on niin paljon hienoja otoksia! Taitavaa työtä.

  Onneksi talvi on saapunut jo pohjolaan, sukset kaivettu kaapista ja lumitöitä tehty jo useamman kerran. Nyt vain nautiskellaan lumesta ja pimeydestä.

  https://vaylantyar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kuulostaa hyvältä. Minullakin tarkoitus hankkia pitkästä aikaa moneen vuoteen sukset ja alkaa hiihtämään. Saapas nähdä, jos innostuisi siitä enemmänkin! :) Kävin katsomassa sun blogia, upeita otoksia sinullakin. Aloin seuraamaan takaisin. <3

   Poista