keskiviikko 22. marraskuuta 2017

VALMISTUMINEN

Hei!

Alkaneen viikon perjantaina valmistun kuva-artesaaniksi Torniosta. Tämän muutoksen myötä kävin yhdessä poikaystäväni kanssa allekirjoittamassa vuokrapaperit Oulussa. Vuoden 2018 maaliskuussa on haku jatkokoulutukseen, ja siitä syystä tulen viettämään tulevat vuodet Oulussa. Paljon isoja muutoksia siis edessä!Olen tutkinut netistä paljon erilaisia yrittämiseen liittyviä ratkaisuja. Tällä hetkellä parhaimmalta vaihtoehdolta näyttää kevytyrittäjyys. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että jatkan edelleen valokuvauskeikkoja ja siinä ohessa videokuvaamista ja graafista suunnittelua. Aion julkaista Facebookissa Fb-sivun henkilökohtaisen profiilini lisäksi tukemaan tulevia juttujani. Vielä on hieman visuaalinen ilme kesken, mutta sen kun saan viimeisteltyä niin julkaisen linkin tänne blogin puolelle.Nyt kun yrittäjyyshommat on lähdössä kunnolla käyntiin, olen kaavoittanut toimintaani eri keinoin. Löysin Facebookista upean yrittäjähenkisen ryhmän, jonka kautta tulostin itselleni Brändisi perusta -suunnitelman. Se on tullut täytettyä, ja nyt olen alkanut kehittämään lopullista yritysilmettä eri grafiikoin. Graafinen suunnittelu on ollut aina mahtavaa hommaa, mutta perfektionistina lopullisen ilmeen saaminen tulee viemään todennäköisesti paljon aikaa. 
Hommaan kuuluu myös paljon muutakin kuin graafisten elementtien ja yritysilmeen kartoittaminen.

Olen ollut aina kiinnostunut itseni kehittämisestä. Yllä olevasta Karla Niemisen kirjoittamasta kirjasta inspiroituneena olen lukenut paljon yrittäjyyteen itsensä kasvattamisesta, oman ajatusmallin laajentamisesta ja sosiaalisten taitojen kehittämisestä. Myös netistä löytyvät yrittäjätarinat inspiroivat paljon.
Täytyy myöntää, että suhtauduin hieman ennakkoluuloisesti ennen kuin aloitin lukemisen. Vain muutaman lyhyen kirjan elämäni aikana lukeneena olen kuitenkin nyt koukussa tähän kirjaan, ja siellä annetut vinkit ja ohjeet ovat vaikuttaneet konkreettisesti!
Jos tällainen vähääkään kiinnostaa, niin suosittelen.Jonkin verran tulee kyselyä liittyen koulutukseeni ja niiden sisältöön. Nyt valmistuttuani voisin kirjoitella blogiin hieman enemmän aiheesta, joten kysynkin, kiinnostaisiko sinua lukea asettamistani tavoitteitteista ja niiden toteutumisesta, sekä mietteitä ammattilaisuudesta?


Tein lyhyen kyselyn liittyen valokuvaajan palkkaamiseen. Vie aikaa max minuutin.
Kiitos jos kerkeät. <3
KYSELY

3 kommenttia:

 1. Uu, hurjasti onnea valmistumisesta ♥

  VastaaPoista
 2. Vastauksena kysymykseesi, niin kerro toki mietteistäsi niin suoritetuista kuin mahdollisista tulevista opinnoistasi, sekä kerro myös mietteistäsi ammattilaisuudesta.

  Mukava olisi myös kuulla, miten mahdollisena päätoimisena yrittäjänä aioit erottua eduksesi erittäin kilpaillulla alalla.

  VastaaPoista
 3. Onnea paljon (t. 2012 valmistunut kuva-artesaani). Mun on pakko sanoa, etten jäänyt kyllä sille tielle, kun 18-vuotiaana valmistuin taidealalta - olen nyt tehnyt vain ihan asiakaspalvelua. Mutta myös siitä puolesta on omat edut some:n osalta. Toivottavasti sinulle kevytyrittäjyys on se juttu ja pääset toteuttamaan itseäsi!

  VastaaPoista