tiistai 23. tammikuuta 2018

KASVATIN SOSIAALISTA MEDIAANI


Moi! 


Vaikka katsonkin itseni kovaksi sosiaalisen median käyttäjäksi ja mediasisällön aktiiviseksi tuottajaksi, olen yllättävän vähän mukana sosiaalisen median palveluissa. Esimerkiksi Snapchat on minulle sovellus, johon olen päättänyt kauan sitten olla liittymättä. Twitter-tilin olen tehnyt muutamia vuosia sitten, mutta en ole sitä ollenkaan käyttänyt. Sama pätee monien muidenkin palveluiden kohdalla. Toimivimmiksi ja mukavimmiksi some-kanaviksi ovat kohdallani valikoituneet Facebook, Instagram ja YouTube. Kahta ensimmäistä päivitän aktiivisesti, kolmatta käytän muiden sisällön katsomiseen.


Edellisessä julkaisussa kerroin saaneeni y-tunnuksen (klik!). Sen seurauksena avasin henkilökohtaisen Facebook-tilini lisäksi erillisen sivun työlleni. Tästä eteenpäin minua voi siis seurata myös Facebookin puolella, löydyn sieltä nimellä Valokuvaaja Tiia Juutinen.

Tästä painamalla pääset suoraan sivulleni!
Facebook-sivulleni tulen päivittämään työhöni liittyviä arjessa olevia tehtäviä, Behind the scenes -materiaalia, ottamiani kuvia ja videoita, materiaalia erilaisista projekteista ja muuta työhöni liittyvää sisältöä.
Jos tällainen kiinnostaa, niin liity ihmeessä seuraamaan sivuani, ja ota uusimmat julkaisut omalle etusivullesi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti