maanantai 12. maaliskuuta 2018

KEVÄTTÄ ENTEILEE


Moi!

Tällä hetkellä ihan parasta on ulkoilu, linnunlaulu ja koko ajan pidentyvät päivät. Aamulla on ihana herätä auringonpaisteeseen. Valokuvaajan työni yksi parhaimmista puolista on pitkät aamut. Kuvauksia ei yleensä ole heti aamusta, joten aamupala saa venyä samalla, kun esimerkiksi käsittelen kuvia tietokoneella.

Saavuin juuri ensimmäisistä odotusajan kuvauksistani kotiin. Joka kerta uudet asiat hieman jännittää, mutta jälleen kerran homma osoittautui sellaiseksi, mistä tykkäsin paljon. Olipa kyse sitten odotusajan kuvauksista, häistä, lapsikuvauksista tai vaikkapa lemmikkikuvauksista, totean tykkääväni siitä "ehkä eniten". :D Kai se kertoo vain sen, että ammatinvalinta on osunut nappiin!

Alla muutama otos toissa viikonlopulta, jonka vietin hieman Oulua lumisemmissa maisemissa rentoutuen.  


2 kommenttia:

  1. Ihania, kauniita ja tunnellisia kuvia! <3

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia! Mua kiinnostaisi että minkälaista tuo valokuvaajan homma on ollut ammattina ja yrittäjän näkökulmasta? Ja myös mistä sä ite tiesit että susta tulee valokuvaaja ja minkälainen historia sulla on valokuvaajana? Ois mielenkiintoista tietää, kun mulla ei oo vielä tietoa mikä haluan olla ammatiltani. Yrittäjyys on kuienkin sellainen kaukainen haave.

    VastaaPoista