maanantai 23. huhtikuuta 2018

LINKITÄ BLOGISI ✨


Moi! 

Blogihistoriassani sai selata vuosia taaksepäin, kun löysin viimeisimmän linkkaa blogisi -postauksen. Nykyään mielenkiintoisia blogeja tulee etsittyä lähinnä Facebookin ja Instagramin kautta. Tämä on varmasti yksi vakioituneimmista julkaisuista mitä blogimaailmasta löytyy, joten pitäähän toimivaa perinnettä pitää yllä!
Valitsen kolme henkilökohtaista suosikkia, ja teen uuden julkaisun, jossa esittelen ne lyhyesti.
Laitas siis linkki blogiisi kommenttikenttään, ja kerro lyhyesti vaikkapa kolmella lauseella itsestäsi tai blogistasi!

55 kommenttia:

 1. Hyväntuulinen perhelifestyle blogi, jossa aiheita muodista hyvään ruokaan ja kauneudesta leffoihin. Kirjoitettu pilke silmäkulmassa, ja suklaata suupielessä ;)
  http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

  VastaaPoista
 2. http://www.juttaeveliina.fi/

  22-vuotias äiti, valokuvaaja, hyvinvointi-intoilija, ratsastaja ja tuleva vaimo kirjoittel lifestyleblogia jossa tällä hetkellä pinnalla olevia aiheita ovat äitiys, arki sekä valokuvaus.

  VastaaPoista
 3. Hei, tää on hauska formaatti!

  Itse perustin juuri uuden hyvinvointiin, positiiviseen psykologiaan ja tuottavuuteen keskittyvän Superpotential-blogin. Tarkoituksena on inspiroida ihmisiä näkemään elämän rajattomat mahdollisuudet ja kannustaa myös muita tavoittelemaan unelmiaan. Luvassa on mm. haastatteluja, vieraspostauksia, elämäntarinoita ja kirjallisuuteen perustuvia tekstejä visuaalisesti vaikuttavassa muodossa. Blogi on vielä alkuvaiheessa, mutta oon jo ihan fiiliksissäni tästä!

  Mukavaa päivää! :)

  - Juha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ainiin! Superpotential-blogi löytyy osoitteesta https://www.superpotential.co/fi

   Poista
 4. http://pilvipikivirta.blogspot.fi/

  18-vuotiaan naisenalun pohdintoja elämästä ja arjesta. Elämääni kuuluu vahvasti urheilu, hyvinvointi sekä koulukirjat.

  VastaaPoista
 5. Jei!

  Pancake Palace on 20-vuotiaan helsinkiläisopiskelijan blogi, jossa hehkutetaan ihan liikaa kaikkea, matkustellaan ympäri maailmaa, intoillaan meikeistä ja kesästä ja kissoista ja hyvästä ruoasta, sekä aina välillä pohdiskellaan, jos joku herättää ajatuksia. Mukana edelleen myös juttuja mun viime vuonna koetulta au pair -kesältä Lontoosta, ja tulipa eilen uusi cover-biisikin!

  http://pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. 27v valokuvaaja/matkaopas kirjoittaa matkaoppaan työstä ja kertoo kokemuksia maailmalta!

  VastaaPoista
 7. www.ellileppiniemi.fi

  Lifestyleä painottuen omaan tyyliin ja sen löytämiseen, sekä vielä hiukan ulkosuomalaisuuteen. Mukana on paljon erilaisia vinkkipostauksia myös esimerkiksi bloggaamista koskien. Tykkään kirjoittaa pohdiskelevasti mutta blogista löytyy myös kevyttä luettavaa. Toivottavasti pidät<3

  VastaaPoista
 8. https://riippumattomammaksi.blogspot.fi

  Riippumattomammaksi on vähän erilaista lifestyleä: kirjoitan blogissa elämästämme minikokoisella farmillamme, vanhassa hirsitalossa metsän keskellä. Pyrimme hiljalleen kasvattamaan omavaraisuusastettamme, eläimiä ja lapsia kasvattaen ja luonnonläheistä elämää viettäen. Tervetuloa visiitille! :)

  VastaaPoista
 9. www.ainoaxberg.fi

  Kahdeksantoistavuotiaan espoolaisen blogi täynnä lifestyle, muotia, kauneutta ja matkustelua - ja kaikkea sitä mitä minä rakastan.

  VastaaPoista
 10. www.jennislullaby.blogspot.fi

  26-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi.
  Blogistani löytyy muotia, sisustusta, reseptejä ja kirppislöytöjä sen tavallisen lapsiperheen arjen lisäksi. Välillä mennään myös pintaa syvemmälle. :)

  VastaaPoista
 11. https://www.sijoitussuomi.fi

  25-vuotiaan miehen kirjoittama blogi säästämisestä, sijoittamisesta ja taloudenhallinnasta. Tavoitteenani on saada suomalaiset kiinnostumaan enemmän omista raha-asioistaan, sillä koulussa niistä ei opittu yhtään mitään. Suomessa on jo aivan tarpeeksi velkakierteessä olevia ihmisiä ja asian täytyy muuttua.

  VastaaPoista
 12. Katja Johanna on 21 -vuotiaan tytsyn hyvän fiiliksen lifestyle-blogi. Aiheina on mm. kauneus, tyyli, sisustus & välillä syvällisempääkin höpinää! Inspiroidutaan yhdessä! Tervetuloa mukaan!♡

  VastaaPoista
 13. Senja Eveliina on lifestyle tyylinen blogi, aiheina aika lailla äitiys ja vauva-arki hyvinvointi ja reseptejä. Rennolla ja hyvällä fiiliksellä kirjoittelen aiheista mistä haluan :) www.senjariga.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. On mulla unelma -blogia ylläpitää 21-vuotias syyskesän lapsi. Aiheina on valokuvaus ja lifestyle, kuvaan paljon tapahtumia mutta myös luontoa. Itselaukaisimen kautta tulee välillä vaihtoehtoista tyyliä. Toisinaan tulee aihepostauksia. Sellainen sekametelisoppa, muttei liian.

  http://miretenmaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. Juuri pari päivää sitten mietin, etten pitkään aikaan ole nähnyt näitä linkkaa blogisi -postauksia. Onneksi korjasit tilanteen! :) En tiedä, haluatko esitellä vain sinulle uusia blogeja, mutta jos vanhatkin kelpaa, niin yritetään...

  www.kuviakinkiinnostaa.fi

  Kuviakin kiinnostaa on 18-vuotiaan harrastajakuvaajan valokuvausblogi, josta löytyy kuviani luonnosta, ihmisistä ja välillä muistakin aiheista tekstin kera. Lisäksi blogista löytyy paljon valokuvausvinkkejä!

  VastaaPoista
 16. Unelmista, inspiraatiosta, hyvinvoinnista, aidoista tunteista ja elämästä.
  http://stoori.fi/fortuna

  VastaaPoista
 17. http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  17-vuotias lukiolainen bloggaa aiheesta kuin aiheesta. Blogista löytyy muun muassa kirjoja, reseptejä ja kosmetiikkaa.

  VastaaPoista
 18. Kaikkea kauneudesta koiriin ja kukista kosmetiikkaan löytyy täältä:mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 19. illicit-hiraeth.blogspot.fi

  Valokuvausta, lifestylea, otsikkoihin sujautettuja biisivinkkejä ja toisinaan jopa ihan runollisia tekstejä elämän iloista, suruista ja vitutuksista. Haaveita mustista farkuista, nahkatakeista ja uusista huulipunista.

  VastaaPoista
 20. Ei oo kyllä mikään valokuvaaja blogi, vaan ihan perus lifestyle shittiä. Mutta halusinpa linkittää niin tiiät millaset tyypit sua oikein seuraa :)

  www.nouw.com/moreorlesskatri

  VastaaPoista
 21. Lifestyle blogi joka sisältää kauneutta, sisustusta ja arkista elämää. Nyt myös odotus aikani on vahvasti esillä blogissa! ❣️

  www.emmasini.fi

  VastaaPoista
 22. Lifestyle blogi, jossa on kulttuurin, kotoilun ja hyvinvoinnin lisäksi kaikkea mahdollista, mitä arkeeni liittyy. :)

  https://duniatoropainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 23. Heips! Meitsillä pyörii blogi, jossa keskitytään ihannevaatekaapin ja eettisemmän elämäntyylin rakentamiseen. Jos kiinnostaa päästä vaatekriiseistä eroon ja höpötellä ekologisuudesta, niin tsekkaa ihmeessä :)

  www.meeritoivonen.com

  Ihanaa viikkoa kaikille!

  VastaaPoista
 24. http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  Valokuvaus/lifestyle blogia kirjoittelee parhaillaan lähihoitajaksi opiskeleva 18-vuotias naisen alku Helsingistä.

  VastaaPoista
 25. http://mylifebyjanita.blogspot.fi/?m=1

  Lifestyle blogi jota kirjoittelee 22-vuotias äiti, vaimo ja pian valmistuvan hirsitalon omistaja. Elämää ja mielipiteitä, niistä blogi rakentuu pääsääntöisesti.

  VastaaPoista
 26. https://stoori.fi/minulta-teille

  Lifestyleblogi ripauksella luonnonkosmetiikka-ja diy-juttuja :)

  VastaaPoista
 27. Une petite life osoitteessa http://www.lily.fi/blogit/une-petite-life
  Keskityn kirjoittamaan käytännönläheisesti psykologiasta ja mindfulnessista, hyvinvoinnista, matkustelusta, ekomuodista ja vegaanin elämästä :)

  Tää on kiva postausidea, tästä saa hyvin itsekin uutta luettavaa :)

  VastaaPoista
 28. 22-vuotiaan positiivisella elämänasenteella varustetun nuoren naisen lifestyleblogi. Blogistani löytyy paljon iloista meininkiä, arkisia puuhia, asukuvia sekä kauneuspostauksia.

  www.nooramaijakatariina.fi

  VastaaPoista
 29. Täällä 18-vuotias nuori naisen alku kirjoittelee blogia nimeltään People Believe. Blogini parissa pääset astumaan nuoren avovaimon ja tämän hetkisen inttilesken elämään, sekä seuraamaan matkaani kohti unelmiani. Seuraavina tavoitteina olisi aloittaa opinnot Yliopistossa ja päästä ostamaan oma koti rakkaan avopuolisoni kanssa, hänen kotiuduttuaan vuoden mittaisesta palveluksesta. Mukaan mahtuu paljon vahvoja mielipiteitä milloin mistäkin, sekä erilaisia vinkkejä niin opiskelusta parisuhteeseen.

  VastaaPoista
 30. Laura Emiliaan on lifestyle-blogi, jota kirjoittaa 18-vuotias nuori naisen alku. Blogi sisältää niin muotia kuin arjen pieniä iloja positiivisella otteella.

  https://lauraemiliaan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 31. http://www.haamupuheluja.fi

  23-vuotiaan helsinkiläisen opiskelijan blogi, jonka keskeisinä aihepiireinä ovat matkustelu, kulttuuri ja lifestyle.

  VastaaPoista
 32. Hei, olen 58-vuotias matkabloggaaja. Blogini on Parasta lähteä nyt - matkoja lähelle ja kauas. Sisältö on nimen mukainen, reissut lähinnä Euroopassa ja "lähellä" tarkoittaa Turkua. https://parastalahteanyt.wordpress.com/

  VastaaPoista
 33. www.paumau.fi

  Valokuvapainotteinen blogi hieman erilaisella painotuksella kuin yleensä: aiheina tapahtumat, luonto, moottoripyörämatkailu ja pientä pintaraapaisua valokuvauksen opiskelusta.

  VastaaPoista
 34. https://www.stoori.fi/purkkisirkus/

  30+ nainen kirjottelee kosmetiikasta. Ihonhoito ja varsinkin korealainen kosmetiikka ovat intoilun kohteena tällä hetkellä :) Myös meikki ja hiusjuttuja tulossa lisää!

  VastaaPoista
 35. https://vaylantyar.blogspot.fi/

  Patikointia, teen hörppimistä ja valokuvaamista Lapin maisemissa. Välilä eksytään aiheesta vähän poronnahka- tai treenijuttuihin, mutta ei sole niin justhiinsa.

  VastaaPoista
 36. Omalaatuinen elämäntapahihhuli omituisia juttuja vaatteiden tuunauksesta hävikkiruokaan. Väliin mahtuu tosin kaikenlaista lifestyle meininkiä hihhulimausteella :)

  https://villananna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 37. Suomalais-amerikkalainen perhe joka asustelee talvet Kaliforniassa ja osan vuodesta Suomessa. Blogimme, Viinilaakson viemää on hyvin matkailupainotteinen mutta menee varmaan myös lifestyle/ulkosuomalaiset kategorioihin. Menossa mukana amerikkalainen aviomies, 5-vuotias neiti ja vauva. www.paulagaston.com

  VastaaPoista
 38. 21- vuotiaan Jyväskyläläisen, pian valmiin muotimarkkinoijan lifestyle/muoti blogi.
  www.laurajulia.com

  VastaaPoista
 39. Kylänmahti kertoo rakkaudesta, ahdistuneista ihmiskohtaloista ja niistä parhaista päivistä Mansessa, jossa hymyillään jokaisen lauseen päätteeksi ihan muuten vaan ja arki on vain yhtä yllättävän rauhallista keskiviikkoa. Tarinankertojana toimii Jessica, 23-vuotias sisustusartesaani, -puuseppä, yrittäjä, kirpparimyyjä ja dreadlock artisti. Kylänmahti on saanut positiivista palautetta inspiroivana ja monipuolisena lifestyleblogina.

  http://kylanmahti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 40. Kahvimukin takaa on juuri 35 täyttäneen elämäntaparemontoijan lifestyle-blogi. Asiat keskittyvät tällä hetkellä vahvasti Superdieettiin, ja sen jälkeenkin jatkuvaan painonkadotukseen ja uuden elämän opetteluun, harrastuksilla ja lemmikkieläimillä höystettynä :)
  http://www.stoori.fi/kahvimukintakaa

  VastaaPoista
 41. https://miunmielessa.blogspot.fi/

  25-vuotiaan naisen ajatuksia, arkea ja elämää. Oon parhaimmillani, kun kirjoitan syvällisiä juttuja. Kannatan blogimaailmassa aitoutta, eikä täydellisyys tai siihen pyrkiminen oikein iske. Kirjoitan murteella, joka on sekoitus Savon murretta ja Pohjois-Karjalaa.

  VastaaPoista
 42. valokuvakirja.blogspot.fi

  15 vuotiaan, oululaisen tytön valokuvausblogi. Meikäläisen kuvailujen lisäksi postailen jonkin verran ruuasta, meidän Ade-koirasta ja minusta itsestäni :)

  VastaaPoista
 43. https://pinnaltakatsottuna.blogspot.fi

  Moi! Olen kuosi- ja pintasuunnittelija Espoosta. Pinnalta katsottuna on lifestyle-blogini, jossa kerron suunnittelijaelämästä ja oman tieni löytämisestä kuosien, valokuvien tai kuvitusteni säestyksellä. Kannustan mielelläni myös muita, joten jos kiinnostaa, niin käy lukemassa ainakin postaukseni Miten pärjätä (työ)elämässä. Kaunista kevättä kaikille! -Sari Taipale

  VastaaPoista
 44. Minulla on useampikin blogi, joista aktiivisesti päivitän tällä hetkellä oikeastaan näitä kahta:

  MAISTAMISTA: http://starbox.fi/maistamista

  MATKAMITTARI: http://tanjan-matkamittari.blogspot.fi/

  Maistamista on asiallisen epäasiallinen ravintola-arvostelublogi, jossa ravintoloiden lisäksi ruokaa maistellaan, haistellaan, pohditaan, arvostellaan ja arvostetaan myös kotona ja maailmalla.

  Matkamittarissa seikkaillaan ympäri maailmaa, myös eksoottisemmissa, vähemmän vierailluissa kohteissa. Matkatarinat kertovat myös paljon Venäjästä ja erityisesti Pietarista, joka on kaupunki, jossa vietän paljon aikaani.

  VastaaPoista
 45. http://www.mimmim.fi/

  Olen pian täysi-ikäinen lukio-opiskelija ja kirjoitan blogiani valokuvauksesta. Tärkeintä on, että saan jakaa kuviani sekä kirjoittaa siitä mikä tuntuu oikealta. Jaan vinkkejä ja kerron valokuvauksesta työnä sekä harrastuksena.

  VastaaPoista
 46. 27v nainen pohjanmaalta kirjoittelee ja tekee videoita omasta arjestansa lihassairauden kanssa. Myöskin mukana seikkailee 4v suomenlapinkoira.

  https://vauhdillavastatuuleen.blogspot.com/

  Anne H

  VastaaPoista
 47. Olen 27v ja yhdessä avopuolisoni kanssa rakennamme perheellemme unelmakotia, johon tarkoitus olisi päästä muuttamaan marraskuussa. Kannustalon Aurora saapui tontille pari viikkoa sitten. :) Eli raksakuulumisia sekä sisustusjuttuja päivittelen blogiin.

  https://oiaurora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 48. Moikka! :)
  Blogi ruuhkavuosimutsin elämästä osoitteessa: https://kotomolla.blogspot.fi
  Matkoja, allergia kokkailuita, sisustusta ja elämää omakotitalossa, pohdintaa elämästä ja arjesta.
  Päivityksiä harvakseltaan, muutama kuukaudessa, mutta pyrin saamaan niihin aina paljon kuvia ja kiinnostavaa sisältöä eri aiheista. :)

  VastaaPoista
 49. http://nea-amalia.blogspot.co.uk/

  Lifestyle -blogi Lontoosta. Kirjoitan ulkosuomalaisuudesta, Lontoon elämästä ja vähitellen myös enemmän tyyliin painottuvista aiheista lukija mielessä pitäen :)

  x Nea

  VastaaPoista
 50. http://outislifee.blogspot.fi
  40+ naisen lifestyle blogi, jita itse kutsun sekametelisopaksi.

  VastaaPoista
 51. www.inkapietila.fi

  Inka P. on lifestyleblogi, joka painottuu omaan elämään, asukuviin ja kauneuteen. Välillä mukaan eksyy syvällisempää pohdintaa, sisutusta ja matkustustakin :-)

  VastaaPoista
 52. htpps://valoloytyy.blogspot.fi/

  Sofilma on lifestyle blogi, jossa keskitytään myös mielenterveyteen. Arkisen elämän lisäksi tutkaillaan mun elämää masennuksen kanssa. Elämä soljuu eteenpäin blogissa positiivisella asenteella!

  VastaaPoista
 53. https://www.lalalilja.fi

  Luonnossa viihtyvä kaupunkilainen nauttii tavallisesta arjesta ja keräilee kauniita hetkiä. Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa kirpputoreja, kukkia ja kirjoja. Valokuvauksen ohella mukaan mahtuu myös syvällisempää asiaa, tyylipohdintoja ja hyvinvointivinkkejä.

  VastaaPoista
 54. karitakoolla.blogspot.fi

  Uskalsin kommentoida, kun en ainakaan vielä löytänyt sitä postausta missä jaat lemppareitasi kommentoineista. Oon Karita K:lla, kuten blogin nimestäkin voi jo päätellä. Vasta blogin perustanut, 21-vuotias media-alan opiskelija. Blogini on valokuvauspainoitteinen, mutta muitakin media-alaan liittyviä postauksia saattaa tupsahdella sillointällöin.

  <3: karitakoolla.blogspot.fi

  VastaaPoista