tiistai 16. lokakuuta 2018

SYKSYÄ ETELÄ-SUOMESSA 🍁

Matkustin siskoni luokse Kangasalle neljäksi päiväksi. Päivät ovat kuluneet nopeasti koneella töitä tehden, mutta myös valokuvaten luontoa ja geokätköillen. Ajattelin käyttää mahdollisuuden hyväksi, ja Facebookin kautta sainkin päivän varoitusajalla (!) järjestettyä lapsikuvaukset keskiviikko-aamupäivälle läheiselle näkötornille. Odotan niitä innolla!

Tässä lähellä on pitkä harju, joka on täynnä erilaisia lenkkeilyreittejä ja maisemapaikkoja. Ulkoiltua on tullut paljon, ja kilometrejä on kertynyt mm. valokuvaamalla ja geokätköilemällä. En varmaankaan ole ainoa, joka rakastaa metsäpolkujen kulkemista ja katsomista, mihin ne johtavat? 😍

Seuraava julkaisu voisikin sitten olla huomisista lapsikuvauksista.


3 kommenttia:

 1. Ei ”Kangasalalle” vaan Kangasalle. (Sorry, oli ihan pakko….) ;-)

  VastaaPoista
 2. Hieman asian vierestä…

  Jossain lehdessä kerrottiin, että: ”Oulussa sijaitsevassa Varjakansaaressa on aavemaista tunnelmaa.

  Kyseessä on yksi Suomen parhaiten säilyneistä saarisahayhdyskunnista, jossa asui aikoinaan tuhatkunta ihmistä. Museovirasto on listannut alueen kulttuurihistoriallisesti arvokkaaksi kokonaisuudeksi.

  Varjakansaarella sijaitsee kymmeniä hylättyjä rakennuksia. Jäljellä ovat muun muassa sahayhdyskunnan vanha pääkonttori ja paloasema”.

  Eli, kysymys kuuluu, onko Tiia käynyt ko. saaressa kuvaamassa? Em. kuvauksen perusteella siellä voisi olla mielenkiintoista valokuvattavaa.

  VastaaPoista