torstai 6. helmikuuta 2014

TENERIFFA: 1


10 kommenttia:

 1. Oijoijoi toi kolmas kuva on jotain niin kaunista ♥

  http://fotosbyessi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kun Tiia pääsee virikkeelliseen kuvausympäristöön rupeaa tulostakin syntymään. Mukavaa katsottavaa kaikki tämän postauksen kuvat.

  VastaaPoista
 3. oisin luullut että postauksessa on jotain todella hienoja kuvia, mutta esim toi pieni vesiputous kuva on vähän ylivalottunut ja jotkut taasen alivalottunut ehkä näin piti ollakin mutta itse en tykkää.oli tos ihan kivojakin kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikki!
   Mulla jäi vähän vaivaamaan, että mitkä kuvat on sun mielestä alivalottuneita? Koska itse en näe kuvaajana alivalottunutta kuvaa tässä postauksessa. Jos meinaat silhuettikuvia, niin niiden on tarkoituskin olla tumman sävysiä. Ja vesiputous-kuvassa mulla hieman ylivalottui oikeassa alalaidassa näkyvät lehdet, mutta ei mun mielestä vaikuttanu kovin negatiivisesti kuvaan. Siks jätin ne noin.

   Poista
 4. Todella hienoja kuvia! Tulee tunne, että voisi kävellä suoraan sisään noihin kuviin. Tuli aivan ikävä lämpöön. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ♥ !

  VastaaPoista
 6. Vautsi miten upeita kuvia taas! Varsinkin toi viimeinen, ihan älyttömän hieno! :)

  http://blogbytinka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Erityisesti tykkään noista siluettikuvista.

  Puoltaakseni Tiiaa (viitaten tuohon yhden anonyymin kommenttiin), mun näkökulmasta mikään kuva ei ole alivalottunut tai ylivalottunut millään tapaa häiritsevästi. Myös kuvat näyttävät ihan erilaiselta jokaisen meidän ruudulla, joten paha mennä sanomaan sen koommin väärin valottumisesta. Myös taiteilijan näkemys vaikuttaa valokuviin. Voisin jatkaa pidempäänkin, mutta jätetään se nyt sikseen :)

  VastaaPoista