maanantai 19. lokakuuta 2015

SUMUINEN AAMU

Heippa! Taitaapa olla ensimmäinen kerta blogini historiassa, kun laitan tänne kuvia itsestäni! Mietin pitkään, laitanko näitä kuvia tänne vai säästänkö omissa kansioissa, mutta päätinpä nyt kokeilla jotain vähän erilaista. Tapaa tästä ei kuitenkaan tule. Mun lukujärjestys tässä 2. jaksossa on erittäin vapaa, joten tänä aamuna tuntien jälkeen klo 10:45 otin kameran matkaan ja lähdin läheiselle urheilukentälle kuvaamaan. Näkyvyys ei sumun takia kovin selkeä ollut, mutta näitä kuvia ottaessa sumu oli jo kerennyt suurimmaksi osaksi kadota. Otin käyttöön yhteistyö-kuvion kautta saadun Nikonin kaukolaukaisimen, joka toimi kyllä jälleen ihailtavan hyvin hintaansa 3,95€ nähden. (Jos kiinnostuit, niin klikkaa tästä.) No, mitäpä tykkäsitte kuvista? Kommentoi alas!

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Jotenkin tosi taiteellisia ton sumun kanssa *o*

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos tykkäsit! :) joo, sumu tuo kyllä kuviin jännän fiiliksen.

   Poista
 2. Niinpä, tämä blogi onkin mielestäni aina erottunut edukseen monista muista nuorten naisten pitämistä blogeista juuri siksi, että täällä ei blogin sivuja täytä blogin pitäjän oman naaman kuvat, eikä ole raportteja siitä, mitä on vaatekaupasta viimeksi tullut hankittua, tai että minkä nimisiä kavereita on viimeksi tullut tavattua.

  Eipä ole myöskään näkynyt inventaariota meikkipussin sisällöstä, eikä kuvia ruokalautasista kertomassa mitä blogin pitäjä on milloinkin suuhunsa pistänyt.

  Blogi on siis keskittynyt vahvasti nimenomaan valokuvaukseen ja hyvä niin, eikä nuo muutamat omakuvat tämänkertaisessa postauksessa tilannetta miksikään muuta.

  Tuo sumu noissa kuvissa tuo oman lisäjännityksensä, erityisesti kuva jossa tie katoaa sumuun. Uteliaisuus siis herää, mitä tien päässä on (vaikka tosiasiassa sieltä tuskin mitään kiinnostavaa löytyy, mutta jääpähän hieman tilaa mielikuvitukselle… ;-) )

  P.S. Se opiskelupaikkasi tarjoamia oppiaineita käsittelevä postaus olisi kyllä kiva…. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Joo, alun perin aloitin blogin ajatuksella, että tämä on valokuvaus-blogi, ja sillä linjalla olen päättänyt pysyä. Ei sillä että kummemmin kiinnostaisikaan tehdä esimerkiksi postauksia meikkipussin sisällöstä, käytän luovuutta muualla.
   Joo, itsekin tykkään tuosta sumun tuomasta jännityksestä, siitä voi keksiä vaikka minkä näköisiä kuvaus-ideoita. Postaus mun opiskelulinjasta on ollut mielessä, mutta vielä hieman harkinnassa. :) katsellaan jos sen saan väsättyä joku päivä!

   Poista
 3. minkäslainen yhteistyökuvio sulla on ollu ja kenen kans?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteet sain yhteistyönä e-ville.comista tuotearvostelua vastaan.

   Poista
 4. Käsittämättömän upeita kuvia! Oot tosi kuvauksellinen ja osaat ottaa ihania kuvia!! *_* <3

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Eksyin illalla blogiisi, aivan uskomattoman upeita kuvia!
  Osaisitko sanoa sopiiko tuo laukaisin Nikon D3100?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Viivi! Kyllä uskon että sopii myös D3100 malliin, kun sopii tuohon D3000 malliinkin. Jos siinä rungossa on mahdollisuus valita langaton kaukolaukaisu, niin pitäisi sopia. Tuolla ei lue myöskään mun edellisen mallin sopivuutta (D5100, pelkästään D5000) joten sen perusteella uskalsin kuitenkin ostaa.

   Poista