tiistai 30. toukokuuta 2017

2V KUVAUS

Heippa!

Viime syksynä oli yhdet ehdottomasti mun lemppari kuvauksista. Malli oli vaan niin suloinen, ja oli pienen alku-ujostelun jälkeen kameran edessä todella hienosti! Syksy on mun suosikki vuodenaika muotokuvauksille maisemavärityksen vuoksi. Käytiin kuvaamassa Oulun Ainolan Puistossa, ja tässä muutamia mun suosikkikuvia niistä kuvauksista.

Tsekkaa kuvat ja kommentoi, mitä tykkäilit kuvista! :-)6 kommenttia:

 1. Apua en kestä, niin ihania kuvia! Myös mun blogista löytyy parin päivän päästä erään ihanan pikkumiehen 3-vuotiskuvia. ;)

  Lasten kuvaus on kyllä yllättävän kivaa, kunhan vaan siitä molemminpuolisesta pienestä alkujännityksestä pääsee yli! :D

  http://www.kuviakinkiinnostaa.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Lea! :-) Lapsikuvaus on kyllä kivaa hommaa, mukavan erilaista vaikkapa hääkuvaukseen verrattaessa. Sun kuvia odotellessa! :-)

   Poista
 2. Nää on todella upeita kuvia! Oikeasti, ja sun perusteluiden mukaan syksy todella sopii hyvin henkilö- ja muotokuvaukseen kauniiden värien puolesta. Pitäisi kyllä koittaa itse taas kiinostua kuvaamisesta :) Aivan ihana tämä sun blogi ei voi muuta sanoa!! ^.^

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos paljon Katri! ♡ Tavallisesti on tottunut lumisiin puihin tai vihreään metsätaustaan, joten syksyn eri sävyt tuo kyllä ihanan vaihtelun kuviin! Innostusta sullekin kuvauksiin! :-)

   Poista
 3. Tosi suloinen pikkunen ♥ Ihanan tunnelmallisia kuvia!

  VastaaPoista