maanantai 1. tammikuuta 2018

KUUTAMO

Moi! 

Vuosi 2018 on startattu hienon Joulun ja Uuden Vuoden juhlan myötä. Tavoitteet alkaneelle vuodelle on asetettu. Lupauksia en tehnyt, jotta homma pysyy mukavana eikä suorituspaineitakaan synny!

Joulusta eteen päin kävimme rentoutumassa viikon verran poikaystäväni kotiseudulla. Kelit tänne Ouluun verrattuna ovat paljon talvisemmat, joten ulkoiltua tuli todella paljon, sekä kameran kanssa että ilman. Moniin vuosiin ensimmäistä kertaa tuli myös lumienkeli tehtyä, joten pitihän se ikuistaa!

Tänä talvena erilaiset ulkoilma-aktiviteetit ovat innostaneet tavallista enemmän, ja suunnitelmissa onkin hankkia sukset ja aloittaa hiihtäminen monien vuosien jälkeen. Luistelu on ollut monen talven harrastus, mutta sitäkin on tullut harmillisen vähän harrastettua. Siispä luistimetkin on kaivettu kaapista, ja heti huomenna on tarkoitus suunnata kohti jäitä! 

Millaisia suunnitelmia sinulla on 2018 vuoden alulle?16 kommenttia:

 1. Ei vitsi nää kuvat on ihan sika siistejä, Tykkään ihan sikana sun editoimis tyylistä! ❤ Jatka samaan malliin!

  http://ellanakuvat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tuli ihan kamala ikävä lumen keskelle Pohjoiseen, kun katto näitä kuvia! Näissä kaikissa on jotenkin tosi kiva viba, varsinkin kolmannessa ja kahdessa viimeisimmässä, semmonen et pakko oikeesti pysähtyy ja ihailla noita kuvia. Suosittelen kyllä hiihtämistä, ei oo mitään parempaa talvista aktiviteettia, kun se (varsinkin jos ottaa kameran mukaan ja sit pysähtelee suurin piirtein joka viides minuutti kun näkee jotain kuvattavan arvoista xd). Toivottavasti noista sun tän vuoden tavoitteista päästään lukemaan jossain vaiheessa tätä vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Neea! Hiihtäminen on kyllä jees, varsinkin esimerkiksi umpimetsässä ruuhkautuneiden latujen sijaan. Haha, mäkin vähän veikkaan että on parempi lähteä yksin hiihtämään mikäli kamera on mukana, muuten voi matkaseuralainen kyllästyä pysähtymään kokoajan. :D Ajattelin kirjoitella tavoitteista erillisen julkaisun, mutta se on vielä hieman mietinnässä toteutuksen puolesta. Ehkä! :)

   Poista
 3. Upeita kuvia! Tulee vähän kateellinen olo noita lumimääriä katsoessa, täällä taitaa sataa räntää... :D Mun alkuvuosi menee vielä tylsääkin tylsemmin kirjoituksiin lukiessa, mutta sen jälkeen on sitten paljon kivempia suunnitelmia :)

  http://www.kuviakinkiinnostaa.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lea! Mullakin tulee kauhean haikea olo näitä kuvia katsoessa, kun haluttais niin kovasti takaisin nuihin maisemiin. Mutta ainakin se on positiivista, että nuista hetkistä osaa nauttia sitten ihan täysillä! Tsemppiä sulle kirjoituksiin. <3

   Poista
 4. Ihanan paljon lunta ja kauniita kuvia! Tykkään erityisesti tuosta viimeisestä kuvasta, se on jotenkin tunnelmallinen. Meikäläisen talviaktiviteetit on jäänyt aika vähälle tänä vuonna. Hiihto ei niinkään innosta, ja luistelemassa sekä pulkkameässä on tullut käytyä kerran. Koiran kanssa on tullut ulkoiltua vähän enemmän. Katsotaan jos tästä ryhdistyisi ja sitten innostuisikin ulkoilemaan oikein kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iida! Mullakin talviulkoilulajit on jääneet vähemmälle, jostain syystä se kynnys on iso lähteä. Sitten kun lähtee, niin ainakin omasta mielestäni ihan parasta hommaa! :)

   Poista
 5. Aivan huippuja kuvia! Tykkään näistä kaikista niin paljon, toi mökki-kuva on huikea kun kaikkia tähtiä tossa taivaalla niin näkyvissä ja lumienkeli-kuva myös hauska :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Katri! <3 Haha, itseasiassa se on mun poikaystäväni kotitalo. :D Toisaalta nyt kun ajattelee, niin näyttää melko minimalistiselta tuossa maisemassa, joten voisi hyvinkin kuvitella olevan mökki. Kiva kuulla, lumienkeleiden tekeminen oli just niin hauskaa kun muistelinkin! :D

   Poista
 6. Ihan mahtavia kuvia, tunnelma välittyy paremmin kuin hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Jälleen upeita kuvia! Pitäis kyllä itekkin kaivaa ne sukset ja luistimet varastosta ja lähettävä vähän ulkoilemaan. :D

  vinuski.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mimmi! Suosittelen, ihan parasta hommaa varsinkin valoisan aikaan. :)

   Poista
 8. Todella upeita kuvia! Erityisesti tuo viimeinen kuva on ihan huippu!

  VastaaPoista