keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

PUHELINKUVIA HUHTIKUULTA


Hei!

Huhtikuu on ollut toiminnantäyteinen. Nyt kun aurinkoiset kelit on virallisesti saapuneet, on ulkonakin entistä viihtyisämpää. Asumme asuinalueemme päätien varressa, ja on hauskaa seurata, miten ihmisten määrä ulkona vain lisääntyy päivä päivältä. Lämpimät kelit selvästi tekee tehtävänsä!

Asetin itselleni talven alkaessa tavoitteen ulkoilla vähintään 30 minuuttia joka päivä. Sain hieman itsenikin yllättäen tavoitteen suoritettua! Kiinnostaisiko sinua kuulla lisää tavoitteesta ja sen konkreettisista vaikutuksista? Jos, niin kommentoi alle. :)

Puhelimena minulla toimii Huawei Honor 8 Lite. Käsittelen kuvat Instagramin omalla kuvankäsittelyllä, Vscolla ja Snapseed-appia käyttäen. 


Yksi takaisin palannut innostus, nimittäin lettikiharat, on palanneet huhtikuun aikana! Tein joskus lähes viikottain kiharat yön ajan pidettävien lettien avulla, mutta jossain vaiheessa ne jäi. Nyt  vakavassa harkinnassa onkin permanentin hommaaminen kesäksi. Nähtäväksi jää!


Tilasin reilu kuukausi sitten käyntikorttien yhteydessä itselleni työvihkon. Laitan sinne muistiin kaiken työhön liittyvän, kuten palaverit ja kuvauspäivät. Minulla on jo pidemmän aikaa ollut tapana kirjoittaa edellisenä iltana ylös seuraavan päivän tavoitteet, joita voin sitten yksi kerrallaan rastittaa tehdyksi.Käytiin yhdessä perheeni kanssa Ukkohallassa viime viikonloppuna. Ajankohta oli mitä mainioin, nimittäin lomien jälkeen porukkaa oli huomattavasti vähemmän, ja sai rauhassa lasketella. Oli muuten itselleni ensimmäinen kerta sitten 6. luokan, kun kävin mäessä! Otettiin poikaystävän kanssa yhteiseksi tavoitteeksi alkaa tulevina talvina käymään ainakin kerran laskettelemassa. On se vaan niin huippua, ja aika menee ihan siivillä!


Törmäsin Facebookin kautta kolmeen ihan huipputyyppiin, joiden kanssa ollaan tavattu retkeilyn merkeissä! Tavattiin ensimmäisen kerran makkaranpaiston merkeissä Koitelissa. Juttu luisti ihan mainiosti, ja meillä onkin jo yhteisiä reissuja suunnitteilla. Niitä odotellessa!


Joka vuosi jaksaa yllättää, miten erikoiselta tuntuu kävellä sulaa asfalttia pitkin. Pitkän ja lumisen talven jälkeen voi lähteä ulkoilemaan kesälenkkarit jalassa. Muutama päivä sitten vaihdoin toppatakin ohuempaan kevättakkiin. Laittaa vaan kerraston alle, ja ulkona pärjää ihan mainiosti!


YouTubessa Media-assarista inspiroituneena suunnittelin ja tulostin itselleni pienen muistitaulun tietokoneen viereen. Kolme pientä lausetta, jotka auttaa todella paljon markkinoinnissa! Tämän ansiosta muutamia juttuja on jäänyt julkaisematta, mutta paljon on myös tullut julkaistua. Toimii!


Tämän kevään hittijuttu on ihan selvästi asmr-videot! Kauan sitten olen muutamia kuunnellut, mutta nyt niiden tullessa ilmiönä takaisin, oon innostunut ihan kauheasti! Kuuntelen asmr-videoita oikeastaan lähes päivittäin, suosikkina ASMR Sita Sofia YouTube-kanava. Koko homma on niin outoa, mutta samalla niin rentouttavaa!


Terveelliset aamupalat on se juttu. Erilaisia hedelmiä ja myslejä yhdistelemällä jogurtin kanssa, saa vaikka mitä aikaiseksi! Välillä tulee yhdisteltyä kuvassa näkyvällä tavalla, välillä laitan kaikki blenderiin ja aamupala on juotavassa muodossa. Tosi nopeaa tehdä, ja kivaa vaihtelua aiempiin leipä-jogurtti-aamiaisiin.


Talvisin pidän pyörää varastossa, ja ulkoilen kävellen. Nyt kun lumet on sulaneet, on ihan huippu tunne ottaa pyörä varastosta ja lähteä pyöräilemään! Kävin kaupassa katselemassa ja tekemässä myös ostopäätöksen tulevan kesän rullaluistin-haaveestani. Rullaluistelua tuli harrastettua pienenä melko paljon, mutta innostus loppui sivummalla asuttaessa paikkojen loppuessa kesken. Nyt kaupungissa asuttaessa sitä ongelmaa en usko tulevan, joten kesää odottaessa!

Millaisia kohokohtia sinun huhtikuuhun kuuluu?

1 kommentti:

  1. Ootpa kaunis!💙 Ja ihania kuvia & mielenkiintoinen postaus!

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista