torstai 2. elokuuta 2018

HÄÄKUVIA KOIVUKUJALLA 💏

Moikka!

Palaveroitiin muutama viikko sitten hääkuvauksesta asiakkaideni kanssa. Tapaaminen ennen kuvaushetkeä on loistava tapa helpottaa jännitystä, mutta myös sopia asioista ja varmistaa kaiken olevan oikein. Tämän parin kanssa sovittiin häämuotokuvaus koemeikki- & koekampauspäivälle. Päivä toimi hyvin myös hääpuvun kokeilemiseen ja toimivuuteen!

Asiakas toivoi kuvausmiljööksi Oulujoen kirkon takana sijaitsevaa koivukuvaa ja sen lähiympäristöä. Olen kuvannut samassa paikassa useammat hääkuvat, ja joka kerta sen kauneus yllättää! Vanha punainen lato ja tien molemmin puolin olevat pellot tuovat kuviin maalaisromanttista tunnelmaa. 

Alla muutamia hääkuvia, löydätkö omaa suosikkiasi? 

8 kommenttia:

 1. Varmaan on hääparilla vaikea valita kiitos korttiin sopivaa kuvaa, kun kaikki kuvat ovat kauhean kauniita. Mun suosikkeja ovat pellolla kävely kuva ja sen yläpuolella oleva pusukuva metsässä. Sitten on myös tuo kuva, jossa tarkennus on morsiammessa ja takana sulhanen sumeana on kiva erikoisuus josta huomaa kuinka kuvaaja osaa ottaa monipuolisia kuvia. Ihan selvä ammattilainen oot!

  VastaaPoista
 2. Kaikki kuvat ovat kyllä todella kauniita ja hyviä ainakin tässä, sitten on vielä ne ruudut joita et julkaissut ollenkaan jossain jemmassa! :) Upeita kuvia. Itsekin aloin nyt tekemään valokuva-päiväkirjaa blogin muodossa, että tulisi innostuttua paremmin tästä harrastuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! <3 Kävinkin tutustumassa uuteen blogiisi, hyvältä vaikuttaa!

   Poista
 3. 💜 En kestä miten paljon noissa kuvissa on rakkautta 💜

  VastaaPoista
 4. Voi miten paljon kauniita kuvia <3 ihana tunnelma näissä!

  VastaaPoista