torstai 7. helmikuuta 2019

RAJALA PRO SHOP YHTEISTY√Ė (+ALENNUSKOODI) ūüď∑✨


Moi!

Minua pyydettiin osaksi Rajala Pro Shopin kuvatuote-kampanjaa. Totta kai lähdin mukaan! Rajalasta on tullut minulle vuosien varrella liike, josta lähden ensimmäiseksi katsomaan etsiessäni valokuvaamiseen tai videointiin liittyviä tuotteita. Oli mielenkiintoista päästä tutkimaan minulle ennestään tuntemattomia kuvapalveluita.Omiin arvoihini kuuluu kest√§v√§t ja mahdollisimman ekologisesti valmistetut tuotteet. Yll√§tyin positiivisesti, kun l√∂ysin heilt√§ mahdollisuuden painattaa kuvan ylij√§√§m√§materiaaleista valmistettuihin (Pure Waste) t-paitoihin! Lis√§ksi pid√§n paljon ajatuksesta, ett√§ tulevaisuudessa vaatekaapistani l√∂ytyisi mahdollisimman monipuolisesti itse-suunniteltuja vaatteita. Tavalliseen valokuvaan en kuitenkaan p√§√§tynyt, vaan suunnittelin Photoshopilla tekstiprintin, tallensin sen png-muotoon ja siirsin heid√§n suunnitteluohjelmaansa. Jos olet käynyt lukemassa aiemmin julkaisemani postauksen vuoden 2018 kohokohdistani, tiedät viime kesän reissustani Rodokselle. Tuolla reissulla valokuvasin todella paljon sekä puhelimella että kameralla. Vaikka valokuvia on nopeaa ja helppoa katsoa tietokoneelta, tulee niihin tunnelmallinen lisäarvo tulostetussa muodossaan. Siksi päätin valita kuvista omat suosikkini, ja tilata niistä neliömalliset tulosteet tyhjillään olevaan muistokirjaani.Tuotteet saapuivat hieman ennen kahden viikon luvattua toimitusaikaa. Tuotteet oli hyvin pakattu, ja niihin oli nopea päästä käsiksi heti autoon palattuani (heh). T-paita tuntuu päällä todella laadukkaalta, ja S-koko antaa pelivaraa riittävästi. Kuvatulosteidenkin laatu on priimaa. Olin tyytyväinen valintaani ottaa neliömalliset kuvat perinteisen mallin sijaan. Muutama vuosi sitten Norjan-reissulta ostamani muistokirja pääsee vihdoin arvoiseensa käyttöön!Rajalan kuvatuotteista löytyy oikeastaan kaikki mitä tarvitsee. Niihin kuuluu esimerkiksi kuvakirjat, suurennokset, kehykset ja canvastaulut. Alla linkki suoraan Rajalan kuvapalvelu-välilehdelle.

https://www.rajalacamera.fi/kuvapalvelut

Jos löysit jotain kivaa, niin mulla on sulle vielä 20% alennuskoodi! Näppäile tämä tilausvaiheessa alennuskoodi-kenttään: AOV16. Voit käyttää sen haluamaasi kuvatuotteeseen. Jos päädyit tilaamaan jotain, kerro ihmeessä kommenttikentässä!

Oletko muuten koskaan tehnyt Rajalalle tilausta? Millaisia kokemuksia sulla löytyy? :)

1 kommentti:

  1. Rajalalla on laaja valikoima valokuvaustarvikkeita varastossa, mutta hintataso siellä on yleisesti ottaen huomattavasti korkeampi kuin monilla muilla kauppiailla.

    Tosin, Rajalalla on aina silloin tällöin lyhyen voimassaolon tarjouksia, jolloin on mahdollista tehdä hyviä kauppoja. Pari kamerarunkoa ja jonkun objektiivin olen Rajalalta joskus ostanut juurikin tuollaisista tarjouksista. Sen sijaan tuossa viime Joulun tienoilla ostamani uusi kamerarunko olisi Rajalalla maksanut n. 550 euroa enemmän kuin jossain muualla, joten ostin sieltä muualta.

    VastaaPoista